En een baan
Door: Dianne
Blijf op de hoogte en volg Dianne
10 Oktober 2006 | Canada, Vancouver
Dan mijn nieuwe kamer. Rene, je wilde weten hoe het met de mannen zit…. nou ik woon nu samen met vijf mannen! Mijn roomies komen uit Japan, Korea, Frankrijk en Turkije en het zijn aardige gasten. Het huis waarin ik woon is spiksplinternieuw en heeft heel veel kamers, de studenten wonen op de begane grond en in de kelder. We hebben een gezamenlijke keuken en twee badkamers. De eigenaren van het huis, Joe en Rosa Fronzo en hun dochter Liliana wonen op de bovenste etage. Joe is een Canadees met Italiaanse roots en Liliana is Mexicaans. Helaas is mijn kamer op de begane grond niet al te groot, maar ook dat heeft zo zijn voordelen want dan heb ik ook minder ruimte om rommel te maken. Het valt me overigens op dat in Canada de vrouwen de broek aan hebben (zoals het hoort natuurlijk). In mijn vorige gastgezin was de vrouw des huizes duidelijk de baas en in dit huis geldt hetzelfde. Joe heeft een baan en zijn vrouw niet, maar hij wordt evengoed behoorlijk aan het werk gezet door zijn vrouw en hij moet zelfs voor ons koken en boodschappen doen.
Voor iedereen die post wil versturen, het adres is:
2986 East 8th Avenue
Vancouver BC
V5M 1X1 Canada
Ik weet nu dat het drie weken duurt voordat een pakketje aankomt (Dolle Diva’s nog bedankt voor het fantastische cadeau).
Foto’s van de trip naar Whistler heb ik in het fotoboek geplaatst. Whistler is één van de grootste en beste skioorden van de wereld. Toen wij er waren, lag er nog geen sneeuw maar het is evengoed een prachtig gebied. En volgens mij kun je er heel goed feesten in de winter. Heel veel clubs zijn onder de grond en er was zelfs een Amsterdamse pub! Het was een georganiseerde reis met de bus en ik had verwacht dat het gewoon een simpele busreis was, maar het was compleet verzorgd met reisleider en stops bij plaatsen als watervallen en meren. Heel toevallig ging Petra Jong uit Zwaagdijk ook mee met deze reis, grappig dat je elkaar zomaar op deze manier aan de andere kant van de wereld tegenkomt.
En jullie probeerden we lekker te maken met dat Piratenfeest, nou ik kan jullie ook lekker maken want ik zat afgelopen weekend in de Rocky Mountains. Echt supergaaf. Foto’s en verhalen volgen nog. Het was een lang weekend met korte nachten, dus als ik weer fris en fruitig ben, laat ik meer van me horen.
10 Oktober 2006 - 09:53
Ilse:
hey dianne!!!
fantastisch dat je een baan heb! gefeliciteerd! ik ga morgen een microfoontje kopen kunnen we weer skype!
x ilse -
10 Oktober 2006 - 18:31
Angela:
hé dian
daar was je weer.dit ziet er goed uit allemaal. en even tussen door wie is die gozer op al die foto´s,ziet er goed uit.(op de foto van de mexicaanse hawaii party,die aan de linker kant)
en gefeliciteerd met je baan en je woning.
ik spreek je nog wel.
gr. an en san -
11 Oktober 2006 - 15:47
Remco Keizer:
Stom toevallig kwam ik je tegen op het wereldwijde web. Zo te zien vermaak je je prima en gaat het erg voor de wind. Gefeliciteerd met je baan! Werk ze en veel plezier en succes daar!
Groetjes! (ook van m'n moeder) -
11 Oktober 2006 - 17:50
Je Leukste Neef:
Ziet er allemaal mooi uit en klinkt ook allemaal goed... maaruh wie is nou jou scharrel ???? of alle 5 haha -
11 Oktober 2006 - 18:36
Anita:
Hoi dianne
Gefeliciteerd !!!!! met je baan, laat nu de dollars maar binnen stromen. leuk om weer wat verhalen te horen en dat je het naar je zin hebt. Mooi cadeau hé kan je af en toe nog even naar het thuisfront kijken. Het was zaterdag echt een topper heel gezellig en leuke artiesten. We stonden met onze enkels in de bagger dus echt een boeren feestie op het weiland. Ik wens je veel succes met je baan, en tot het volgende bericht.
groetjes Anita -
12 Oktober 2006 - 16:50
Tante Atie.:
hoi Dianne
eindelijk lukt het me denk ik om even een reaktie te geven.
wat heerlijk met al die buitenlandse jongens en al die verschillende talen . of praten jullie voornamelijk engels want dat heb je natuurlijk nodig voor je afstudeeropdracht.moet je nu zelf je was doen ?
of doen je vrienden dit voor je?
maar in ider geval red je je goed.ik ben blij dat je zo vrolijk overkom. ook wij zijn naar dat piraten feest geweest .
Jan smid deed om kwart voor een zijn opwachting.
dat was wel heel laat want hij zou om acht uur optreden maar het was wel heel gezellig.groetjes tot ziens Atie. -
13 Oktober 2006 - 18:24
Sjoerd En Marleentje:
He Lief vriendinnetje,
Het was alweer een tijdje terug dat ik op je site was langsgeweest zei ik vanmiddag nog tegen Sjoerd, dus bij deze. Je hebt weer een hoop meegemaakt, leuk om te lezen weer allemaal, klinkt super en het ziet er allemaal fantastisch uit! Gefeliciteerd met je baan, ik hoop dat je een hoop succes zult boeken daar! Met ons is alles prima. Ik ben 2 weken terug naar Oekraine geweest om daar te dansen met Anita Doth, wat een avontuur maar het uitgebreide verhaal komt ooit nog wel eens! Tot die tijd veel succes en we volgens je. Met Sjoerd is trouwens ook alles best, is verslaafd geworden in het handelen van aandelen.
Liefs van ons. -
15 Oktober 2006 - 12:38
Marloes:
Heyyyyy!!!
Wat goed dat je een baan heb gevonden! super hoor! En wie is die lekkertie op die foto??? GOED bezig!
X X X Marloes