Nog twee nachtjes slapen...
Door: Dianne
Blijf op de hoogte en volg Dianne
31 Augustus 2006 | Nederland, Zwaag
Zaterdag vertrek ik richting Vancouver om daar de eerste maand een taal- en orientatiecursus te volgen. Ik verblijf dan bij de familie Arucan. Het adres is:
7757 Newcombe Street
Burnaby, BC V3M 3W3
Canada
Na de eerste maand moet ik het zelf rooien. Werk heb ik nog niet, dus als iemand nog connecties heeft in Vancouver, laat het me weten! Mijn adres zal dan ook veranderen, maar dat horen jullie tegen die tijd. De laatste twee maanden van mijn reis ga ik samen met Kim door Noord-Amerika rondtrekken.
Via deze weg probeer ik het thuisfront op de hoogte houden. Jullie kunnen je aanmelden voor de mailinglist en natuurlijk reageren op mijn verhalen.
31 Augustus 2006 - 19:26
Edo:
Heel veel plezier, goeie reis en good luck....Ik zal proberen om af en toe een zwaags verhaaltje (geen 8 blz) te publiceren op je site. -
01 September 2006 - 12:27
Ilse:
:( ik ga je wel missen hoor! -
02 September 2006 - 08:43
Rianne:
Aaah vanmiddag al weg! Goede reis en maak er iets fantastisch van!
Liefs -
02 September 2006 - 17:07
Ilse:
hey dianne,
je zit nu al 5 minuten in het vliegtuig opweg naar canada, ik ben blij dat ik je nog even heb gezien op schiphol. moet nog wel even wennen aan het feit dat je zo ver weg bent. hou je goed en we skype!!!
x ilse -
02 September 2006 - 20:24
Theo En Marian:
Wat?????????? 18 kilo handbagage?! En onze Dianne zwaait er weer doorheen.Je bent `n echt zondagskind!het gaaat je goed meissie. -
03 September 2006 - 16:38
Peter:
Goeie reis en veel plezier. -
03 September 2006 - 17:57
Jorine:
Veilig geland?!?
Heeeeel veel plezier in het o zo verre Canada.. geniet van je tijd daar..!
Kus -
04 September 2006 - 17:38
Sjoerd:
Dianne!!!
Al een beetje goed kennis gemaakt met de familie en misschien nog vele anderen daarzo??
Misschien heb je al een nieuwe toeterclub gevonden of een andere tijdelijke carnavalsgroep ;) -
19 September 2006 - 07:00
Hans Van Westen:
Hoi Dianne.
Mijn naam is Hans van Westen. Je kent me denk ik wel van gezicht.
Ik ben 37 jaar en woon al die tijd in Zwaag. Mijn vader en moeder zijn Peter en Truus; wonen in dat nieuwe huis naast DEEN.
Mijn eerste baantje was ooit, in een ver verleden, bij jouw vader: pruimen dunnen. Daar heb ik hele leuke herinneringen aan.
Via Siem Besseling, mijn collega bij Pronk groente en Fruit export, hoorde ik dat je in Vancouver verblijft. Ook vertelde hij dat er een website is.
Aangezien ikzelf ook (2x) in Vancouver (en andere gedeeltes van BC) ben geweest leek het me wel interessant om even te kijken. Ik las toen dat je nog woonruimte zoekt.
Mijn oom, tante en 2 neven wonen in Naramata en 2 nichtjes wonen in Vancouver(!). Ik kan zelf natuurlijk niets beloven, maar ik zal ze zsm. informeren. Wie weet weten zij wel iets.
Ik hou je wel op de hoogte.
Heel veel plezier daar!
Groetjes Hans.